Privazorg, een andere visie

PrivaZorg is een groeiende organisatie en wil graag in contact komen met huishoudelijke hulpen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.

Voor onze cliënten zoekt PrivaZorg gemotiveerde deskundige zelfstandige zorgverleners. Je bent hartelijk welkom als je in loondienst wil komen maar ook als je als ZZP-er aan de slag wil.
Wij zoeken zorgverleners die van hun werk houden, maar ook van hun vrijheid. Zelf in overleg met je collega’s, je werktijden en je werkpatroon indelen betekent een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. en als je ZZP-er bent nemen wij graag wat van die administratieve rompslomp uit je handen.

PrivaZorg onderscheidt zich op verschillende manieren van de traditionele thuiszorg. Zo werken wij met een hybride model waarbij zorgverleners in loondienst en ZZP-ers goed met elkaar kunnen samen werken. Al onze zorgverleners leveren persoonsgerichte zorg. Dit houdt in dat de cliënten de regie over hun leven zoveel mogelijk behouden en zelf bepalen hoe het thuis toegaat. Het bieden van professionele hulp door vaste zorgverleners in de eigen vertrouwde omgeving is ons hoofddoel. Cliënten en zorgverleners waarderen deze zorgformule. De cliënten vooral omdat ze niet telkens met wisselende zorgverleners te maken hebben en de zorgverleners omdat ze ‘eigen baas’ zijn en een goede band met hun klanten kunnen opbouwen.

geïnteresseerd om voor ons aan de slag te gaan? Kijk op werken bij PrivaZorg voor onze actuele vacatures of vul onderstaande contactformulier in: