Privazorg, een andere visie

PrivaZorg is een groeiende organisatie en wil graag in contact komen met huishoudelijke hulpen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.

Voor onze cliënten zoekt PrivaZorg gemotiveerde deskundige zelfstandige zorgondernemers. Wij zoeken zorgverleners die van hun werk houden, maar ook van hun vrijheid. Zelf in overleg met je cliënten en je collega’s je werktijden en je werkpatroon indelen betekent een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent zelfstandig ondernemer, maar veel van de administratieve rompslomp wordt je uit handen genomen door PrivaZorg.

PrivaZorg onderscheidt zich op verschillende manieren van de traditionele thuiszorg. Zo zijn de zorgverleners die de zorg bieden zelfstandige ondernemers  die samen met de cliënt de zorg persoonsgericht invullen. Dit houdt in dat de cliënten de regie over hun leven zoveel mogelijk behouden en zelf bepalen hoe het thuis toegaat. Het bieden van professionele hulp door vaste zorgverleners in de eigen vertrouwde omgeving is ons hoofddoel. Cliënten en zorgverleners waarderen deze zorgformule. De cliënten vooral omdat ze niet telkens met wisselende zorgverleners te maken hebben en de zorgverleners omdat ze ‘eigen baas’ zijn en een goede band met hun klanten kunnen opbouwen.

Wil je ook als zelfstandig ondernemer in de zorg aan de slag? Vul dan het onderstaande contactformulier in: